Monday, 18 November 2019   |

TamilNadu Static Gk Questions and Answers - 2


Tamilnadu General Knowledge Questions and Answers:

1. How many members are there in Rajya Sabha from TamilNadu?

Answer: 18

2. What is the traditional food of TamilNadu?

Answer: Rice

3. Which is the cash crops of TamilNadu?

Answer: Cotton

4. Which is the traditional festival of TamilNadu?

Answer: Pongal

5. Which is the longest river in TamilNadu?

Answer: Kaveri River

6. A place where three seas meet together in South India?

Answer: Kanyakumari

7. In which state Mullaperiyar Dam is located?

Answer: Kerala

8. Who built the Mettur Dam?

Answer: Colonel W.M Ellis

9. Where is the Mettur Dam located?

Answer: Salem district

10. Which city is known as the “Rice bowl of Tamil Nadu”?

Answer: Thanjavur


Date: 10 April 2019    Comments: 4


Comments - 4

gozekwgilirt

http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin No Prescription xlg.vhpw.tamilnaduschoolofbanking.com.kfy.rw http://mewkid.net/order-amoxicillin/

eniyyah

http://mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin Online rui.naco.tamilnaduschoolofbanking.com.yku.iz http://mewkid.net/order-amoxicillin/

ahoterivaze

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Online Amoxicillin Online tos.ydlk.tamilnaduschoolofbanking.com.enk.mf http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

apkurihatniy

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Brand Amoxil Amoxicillin 500 Mg pky.twdc.tamilnaduschoolofbanking.com.rbo.vr http://mewkid.net/buy-amoxicillin/


Leave A Comment